Zes dagen visumvrij door China reizen. Het is mogelijk!

Een visum voor China bemachtigen is voor veel reizigers ingewikkeld. Je krijgt te maken met formulieren, procedures en allerlei regels die ook nog kunnen veranderen. Een visumaanvraag kan daardoor veel tijd in beslag nemen. Hier is gelukkig een handige oplossing voor.

Het positieve nieuws: onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om zonder visum (maximaal zes dagen) door China te reizen via een transit vanuit Shanghai of hoofdstad Beijing (Peking). Reisorganisatie Riksja Travel sluit handig aan op deze Chinese procedure en heeft al het regelwerk uit handen genomen.

Bij Riksja Travel kun je een meerdaagse tour boeken met Beijing of Shanghai als startpunt. In beide gevallen is Hong Kong, waarvoor je geen visum nodig hebt, het eindpunt. Hierdoor is het mogelijk om zonder visum door China te reizen.

Het grote voordeel? In korte tijd kun je veel van China zien en hoef je van tevoren geen visum aan te vragen. Op die manier kun je dus lastminute op vakantie gaan naar China, zonder dat je van alles hoeft te regelen.

China visumvrij
citybreak Beijing en Hong Kong


China visumvrij; citybreak Beijing en Hong Kong

China visumvrij; citybreak Beijing en Hong Kong


China visumvrij
citybreak Shanghai en Hong Kong


China visumvrij; citybreak Shanghai en Hong Kong

China visumvrij; citybreak Shanghai en Hong KongMeer weten over visumvrij reizen door China? Riksja Travel geeft graag meer informatie.