Vliegreis Costa Rica

Costa Rica

Het prachtige Costa Rica – met San José als hoofdstad – ligt in Midden-Amerika tussen Panama en Nicaragua en is het walhalla voor natuurliefhebbers. In Costa Rica leven talloze vogelsoorten, grappige boomkikkers, gevaarlijke krokodillen, insecten, apen en is een gigantische diversiteit aan vegetatie te ontdekken.

Wat kost een reis naar Costa Rica

Aan de kust van Costa Rica is er volop dierlijk leven, in zee of in de meren en rivieren in de jungle. Een vakantie naar Costa Rica boek je echt voor adembenemende natuur. Diverse vulkanen, zoals Poás, Arenal en Irazú zijn indrukwekkend. De nationale parken Manuel Antonio, Tortuguero en Corcovado zijn verbluffend.
Het ene moment nog volop in de jungle en het andere moment langs de typische kustlijn waar veel soorten zeeschildpadden hun eieren leggen.
Costa Rica is het beste te verkennen met een georganiseerde groepsreis. Zelf rondtrekken met een gehuurde auto is ook een optie, maar ga wel met een gids de jungle in. Een combinatie met de eveneens mooie buurlanden Panama en Nicaragua is ook een goed idee voor reizigers die langer weg willen blijven.
Wat kost een reis naar Costa Rica

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Costa Rica