Vakantie Reizen Thailand

Thailand

Thailand is erg populair onder toeristen. Of je nu als backpacker alle steden en tempels afstruint, of als je van plan bent om de hele vakantie liggend door te brengen op een tropisch strand... In het veelzijdige Thailand kun je doen, of juist laten, wat je wil.

Ga op avontuur naar Thailand

De mensen in Thailand zijn vriendelijk en hulpvaardig. Het openbaar vervoer is verrassend goed geregeld. Hierdoor kun je dit land op een laagdrempelige manier verkennen, ook als je wat minder reiservaring hebt.


De eerste indruk van Thailand is misschien wat overweldigend, als je met een verse jetlag aankomt in Bangkok. Als je de drukte en warmte een beetje bent gewend, zul je ontdekken dat deze bruisende hoofdstad veel leuke kanten heeft: tempels, markten, winkels en eetkraampjes.

Een mooie mix van cultureel erfgoed en indrukwekkende natuur...

Niet al te ver bij Bangkok vandaan, ligt Kanchanaburi: een plaats met een bewogen geschiedenis. Hier ligt de beroemde brug over de River Kwai. In de omgeving van Kanchanaburi zijn de de Erawan Watervallen te bewonderen en vind je prachtige natuurgebieden. De plaats Ayutthaya bevat een indrukwekkend tempelcomplex: het oude Thailand van vierhonderd jaar geleden...

Het noorden van Thailand wordt veel bezocht, zoals de gemoedelijke stad Chiang Mai. Vanuit Chiang Mai zijn allerlei excursies mogelijk: naar het hoogste punt van Thailand, varen in het grensgebied met Laos en Myanmar (Golden Triangle) of een tocht door de jungle.
Het karakter van Thailand vind je terug in de manier waarop de Thai zijn maaltijd bereidt.

Op bijna iedere straathoek in Thailand zijn er eetstalletjes te vinden waar verse, heerlijk geurende maaltijden worden verkocht. In een Thais gerecht is iedere smaak vertegenwoordigd; bijzonder om te kunnen proeven. Het volgen van een kookworkshop is een prettige en smakelijke manier om dit fascinerende land beter te leren kennen.

Wie eenmaal Thailand heeft bezocht, komt tot de conclusie: dit land smaakt naar meer...

Zonvakantie Thailand

Bekijk alle bestemmingen  
Ga op avontuur naar Thailand

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Ga op avontuur naar Thailand

Meer Thailand

Meer  

Reisverhalen

Meer