Vliegreis Venezuela

Venezuela

Venezuela ligt in het noorden van Zuid-Amerika en staat bekend als een gevarieerde reisbestemming. Venezuela grenst aan de landen Guyana, Brazilië en Colombia.

Wat kost een hotel in Venezuela

Venezuela is prachtig, maar kent ook een moeilijke economie, politieke chaos en veel armoede. Check daarom altijd de laatste ontwikkelingen voordat je naar dit land afreist. Ook in de hoofdstad Caracas komt criminaliteit voor.

In Caracas vind je veel afwisseling. Je kunt hier bijvoorbeeld het cultureel complex Teresa Carreno bezoeken of de grootste kabelbaan ter wereld ontdekken. Ook de rest van Venezuela wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Boven de Venezolaanse kust bevinden zich de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Isla Margarita en Trinidad en Tobago.

In het noorden liggen overigens nog veel meer aantrekkelijke eilanden en stranden. Erg fijn als je op zoek bent naar een relaxte zonvakantie. In het westen ligt het Andesgebergte met nationaal Park Sierra Nevada. Hier kun je prachtige bergroutes volgen en sneeuw zien liggen op de bergtoppen.

Reis je naar het zuiden, dan ontdek je uiteenlopende landschappen: bergen, savannes en oerwouden. In Canaima National Park zie je indrukwekkende watervallen, zoals Salto Ãngel (Angel Falls). De Angel Falls behoren met een hoogte van duizend meter tot de grootste van de wereld. Het is een uitdagende maar mooie klim om op deze bijzondere plaats te komen.
Wat kost een hotel in Venezuela

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Venezuela