Zonvakantie Griekenland

Griekenland

Een vakantie naar Griekenland betekent een bezoek aan een van de talloze eilanden die Griekenland rijk is. Griekenland is een populaire vakantiebestemming.

Prijzen en beschikbaarheid Griekenland

Populaire eilanden zijn Zakynthos, Kefalonia, Kreta en Rhodos. Karpathos en Chios zijn ideaal voor vakantiegangers die willen genieten van de rust. Indrukwekkende natuur en bijzondere diersoorten zoals zeeschildpadden zijn te vinden rondom Zakynthos en Kefalonia. Omdat de eilanden van Griekenland zo divers zijn, is eilandhoppen een erg populaire manier van reizen. Het vaste land – met name hoofdstad Athene en het schiereiland Peloponnesos – is ook ideaal voor een heerlijke zomerzon. De jeugd komt aan zijn trekken op Kreta, Rhodos en Kos.

Vakantiebestemmingen Griekenland

Prijzen en beschikbaarheid Griekenland

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Prijzen en beschikbaarheid Griekenland

Meer Griekenland

Meer  

Reisverhalen

Meer  
De Zeeschildpadden van Zakynthos

De Zeeschildpadden van Zakynthos

Een van mijn beste vakantieherinneringen ligt op het Griekse eiland Zakynthos, en dan wel in de badplaats Agios Sostis, ten zuiden van het eiland. Zakynthos ligt ten westen van het Griekse vaste land en pal onder het eveneens schitterende eiland Kefalonia. Zakynthos is om twee dingen bekend: het compleet verroeste scheepswrak op Navagio Beach en de bedreigde Caretta Caretta.

Verder lezen