Onontdekte eilanden: Frans-Polynesië

Frans-Polynesië

In de zuidelijke Stille Oceaan ligt een groep van 118 paradijselijke eilanden, met zwarte, witte en roze stranden: Frans-Polynesië. Het totale gebied van Frans-Polynesië beslaat zo'n tweeduizend kilometer.

Wat kost een hotel in Frans-Polynesië

Houd je van luxe en comfort, zorg er dan voor dat je op Tahiti of Bora Bora verblijft. Beide gebieden staan bekend om de spectaculaire natuur en de mooie stranden. Op Bora Bora waan je je midden in een tropische ansichtkaart. Je bent niet de enige toerist, maar gelukkig zijn er in de omgeving van Bora Bora ongerepte eilanden en mooie koraalriffen te vinden.

Tahiti is een groen eiland, met zwarte stranden (door de lava) en een prachtige blauwe zee. Op Tahiti ligt de stad Pape'ete: de hoofdstad van Frans-Polynesië.

Een heel ander gebied is Austral, waar je veel cultuur ziet. Sommige bewoners op Austral hebben hun hele lichaam getatoeëerd. Bij de eilanden van Austral kun je walvissen spotten. Bij Tuamotu wordt er gedoken naar parels en kun je haaien van dichtbij bewonderen. Zonder dat je in een kooi zit. Gegarandeerd een spannende belevenis.
Wat kost een hotel in Frans-Polynesië

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Frans-Polynesië