Zonvakantie Italië

Italië

Italië is een bijzonder veelzijdig vakantieland. De meeste romantische en historische steden worden afgewisseld met schitterende natuur. De ‘Laars van Europa’ beschikt over eeuwenoude gebouwen en zelfs een vulkaan.

Prijzen en beschikbaarheid Italië

Stedentrips naar Rome, Napels, of Bologna, een vakantie naar Venetië, een jongerenvakantie in Rimini of een langere vakantie rondom het Gardameer, bij de vulkaan Vesuvius of in Toscane – waar de prachtige plaatsen Florence, Luca, Pisa en Volterra liggen. Italië is geschikt voor kampeervakanties, strandvakanties en ook erg populair voor all inclusive vakanties. De beste hotels in Italië zijn te vinden rondom het Gardameer en op Sicilië. Het is niet voor niets dat Italië zo’n gewilde bestemming is.

Vakantiebestemmingen Italië

Bekijk alle bestemmingen  
Prijzen en beschikbaarheid Italië

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Prijzen en beschikbaarheid Italië

Meer Italië

Meer  

Reisverhalen

Meer  
"Non capisco!"

"Non capisco!"

Italianen snappen er werkelijk helemaal niks van in Zuid-Italië, waarom zou je in vredesnaam met een enorm grote rugtas van plek naar plek reizen? Liften in ons land, dat is veel te gevaarlijk, en we tillen graag die grote tas van je, want die heb je vast al veel te lang op je rug.

Verder lezen  
Bliksembezoek Milaan: we komen en gaan...

Bliksembezoek Milaan: we komen en gaan...

De mensen in Bologna hadden ons al van tevoren gewaarschuwd. Milaan is volgens hen een mooie stad die meer werkgelegenheid biedt dan Bologna. De keerzijde is echter dat de inwoners van Milaan erg gehaast schijnen te zijn. Weten we zeker of deze stad écht bij ons past? René en ik besluiten om toch een kijkje te nemen: Milaan is tenslotte een stad die qua naam tot de verbeelding spreekt.

Verder lezen