Zonvakantie Italië

Italië

Italië is het land van pizza, spaghetti en salami. De schitterende ‘Laars van Europa’ beschikt over eeuwenoude gebouwen en de vulkaan Vesuvius. Voor Nederlanders is het een perfect vakantieland.

Prijzen en beschikbaarheid Italië

Stedentrips naar Milaan of Rome, een vakantie naar Venetië, een jongerenvakantie in Rimini of een langere vakantie rondom het Gardameer of in Toscane. Italië is behalve geschikt voor kampeervakanties ook erg populair voor all inclusive vakanties. De beste hotels in Italië zijn te vinden rondom het Gardameer en op Sicilië.

Vakantiebestemmingen Italië

Meer  

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  

Meer Italië

Meer  

Reisverhalen

Meer  

Bliksembezoek Milaan: we komen en gaan...

De mensen in Bologna hadden ons al van tevoren gewaarschuwd. Milaan is volgens hen een mooie stad die meer werkgelegenheid biedt dan Bologna. De keerzijde is echter dat de inwoners van Milaan erg gehaast schijnen te zijn. Weten we zeker of deze stad écht bij ons past? René en ik besluiten om toch een kijkje te nemen: Milaan is tenslotte een stad die qua naam tot de verbeelding spreekt.

Verder lezen  

Venetië: een stad vol tegenstellingen

In Venetië slapen René en ik in een Echt Hotel. Met vier sterren. Om dit hotel te bereiken, moeten we uitstappen bij station Venetië Mestre: een voorstadje in een industriële omgeving: een grote autoweg met grote (afhaal)winkels. En een sushibar. Vier sterren blijken nogal nikszeggend in Venetië. In de praktijk betekent het dat je iedere keer recht hebt op spuitend water uit de wc als je voorzichtig probeert door te trekken en je dan meteen de wc-bril, badkamervloer en je voeten hebt gereinigd... Hoera.

Verder lezen