Avontuurlijk Madagaskar

Madagaskar

Het eiland Madagaskar ligt ten oosten van Afrika en staat bekend om de rijke natuur en de tropische stranden. Woestijnen, regenwouden, lemuren en baobabs; in Madagaskar kun je dat allemaal zien.

Wat kost een hotel in Madagaskar

De hoofdstad van Madagaskar is Antananarivo, een levendige en diverse stad. In Antananarivo vind je parken, markten, paleizen en verschillende musea.

Lemuren, ook wel halfapen of maki's genoemd, kun je spotten in de regenwouden van Andasibe National Park. Een andere prachtige plek op Madagaskar is het kratermeer van Tritriva, dat op een hoogte ligt van 1738 meter. De jungle kun je ervaren in Ranomafana National Park, waar allerlei interessante dieren leven, zoals: reptielen, vlinders en wederom lemuren. Ranomafana National Park heeft een rijke begroeiing en je ziet veel kleine riviertjes.

Isalo National Park is het domein van de Bensoni rotsmerel die je nergens anders op de wereld kunt zien. In Isalo National Park ontdek je veel diversiteit: canyons, zandstenen, savannes en rivieren. In dit park is het moeilijk om te stoppen met fotograferen.

Aangezien Madagaskar een kustlijn heeft van duizenden kilometers, zijn er veel mooie stranden te ontdekken. Ook vind je lagunes, koraalriffen en baaien. Op Madagaskar vier je vakantie in een unieke omgeving.
Wat kost een hotel in Madagaskar

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Madagaskar