Zonvakantie Malta

Malta

Malta is een klein eilandje in de Middellandse Zee, ten zuiden van het Italiaanse Sicilië. Malta is ooit bezet door de Engelsen, waardoor de inwoners van Malta vandaag de dag erg goed Engels praten.

Prijzen en beschikbaarheid Malta

Malta is een mooi eiland met veel historie. Een Arabisch gezicht van het verder westerse eiland. Hoofdstad Valletta, Mdina en St. Julians zijn populaire plaatsen. Ook de nabijgelegen eilanden Gozo en Comino zijn een bezoekje waard. De Engelse invloeden rijken verder dan alleen de taal. Ook op Malta wordt links gereden. Op Malta is heel veel cultuur aanwezig en zijn mooie stukken natuur te vinden. De badplaatsen zijn gezellig, maar de hoeveelheid stranden zijn schaars. De stranden die er zijn, zijn wel heel erg mooi.

Vakantiebestemmingen Malta

Prijzen en beschikbaarheid Malta

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Prijzen en beschikbaarheid Malta

Reisverhalen

Meer  
Weermannen hebben geen bestaansrecht op Malta

Weermannen hebben geen bestaansrecht op Malta

Als ik één ding heb geleerd van mijn vakantie naar Malta is dat het weer daar niet te voorspellen is. Nu vind ik weer voorspellen sowieso erg gek. En dan vooral dat voorspellen-gedeelte. Want wat doe je met voorspellen? Je kondigt aan wat er gaat gebeuren. Het woord voorspellen heeft iets mysterieus, iets geheimzinnigs. Alsof het antwoord rust op het onverklaarbare. In mijn beleving is voorspellen iets wat je doet op basis van gedachten en geestelijke creativiteit. Voorspel de uitslag van die wedstrijd. Ik denk 2-0. Dat werk. Tot zover deze zijsprong.

Verder lezen