Zonvakantie Malta

Malta

Malta, ooit bezet door de Engelsen en vanwege de strategische ligging een gewild eiland voor ieder land. Het voordeel nu voor vakantiegangers is dat de inwoners van Malta erg goed Engels spreken (en dat is maar goed ook want hun taal is niet te volgen).


Let wel, net als in Engeland, rijden ze op Malta links. Malta hoort bij Europa, maar zeker de plaatsen meer landinwaarts doen erg Arabisch aan. Op Malta is heel veel cultuur, mooie stukken natuur, gezelligheid in de badplaatsen en prachtige, maar schaarse, strandjes op soms unieke plekken.

Vakantiebestemmingen Malta

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  

Reisverhalen

Meer  

Weermannen hebben geen bestaansrecht op Malta

Als ik één ding heb geleerd van mijn vakantie naar Malta is dat het weer daar niet te voorspellen is. Nu vind ik weer voorspellen sowieso erg gek. En dan vooral dat voorspellen-gedeelte. Want wat doe je met voorspellen? Je kondigt aan wat er gaat gebeuren. Het woord voorspellen heeft iets mysterieus, iets geheimzinnigs. Alsof het antwoord rust op het onverklaarbare. In mijn beleving is voorspellen iets wat je doet op basis van gedachten en geestelijke creativiteit. Voorspel de uitslag van die wedstrijd. Ik denk 2-0. Dat werk. Tot zover deze zijsprong.

Verder lezen