Verre reis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Wie Zuid-Afrika bezoekt, wil op safari. Op zoek naar leeuwen en olifanten. Sowieso is het een mooie uitdaging om het lijstje van The Big Five af te kunnen vinken. Genieten van de natuur, de wildparken en de prachtige Zuid-Afrikaanse steden zoals Durban en hoofdstad Johannesburg.

Wat kost een reis naar Zuid-Afrika

De mooiste rondreizen in Zuid-Afrika

Reizigers kunnen de vlucht, verblijf en de route zelf allemaal regelen, maar het kan zo ver van huis ook wel prettig zijn wanneer dat allemaal voor je is geregeld. De vlucht is geregeld, geen gedoe met het vinden van een slaapplek en de route is al helemaal uitgestippeld. Er zijn veel aanbieders van dit soort vakanties en rondreizen, en de juiste kiezen is dan niet eenvoudig. Daarom staan hieronder twee zeer geschikte rondreizen door Zuid-Afrika die qua route haast identiek zijn aan elkaar. Je bezoekt in twee weken tijd de meest prachtige locaties in het oosten van Zuid-Afrika.

Met beide reizen word je door een Nederlands-/Afrikaanssprekende gids rondgeleid en bezoek je steden als Pretoria en Durban. Je gaat wildspotten in het Paul Kruger National Park en brengt een bezoek aan Swaziland en Zululand. De Drakensbergens en Johannesburg vormen een adembenemende afsluiter van deze indrukwekkende reis.

Vakantiebestemmingen Zuid-Afrika

Wat kost een reis naar Zuid-Afrika

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika

Meer  

Reisverhalen

Meer