Vakantie Nederland

Nederland

Nederland en zon: dat lijkt niet altijd een gouden combinatie. Maar eerlijk is eerlijk: ook ons land heeft zonnige dagen. Je hoeft echt niet ver te reizen voor fijne stranden, mooie landschappen, interessante steden en bijzondere culturele bezienswaardigheden.

Wat kost een reis naar Nederland

Steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam hebben weinig introductie nodig en zijn populair onder buitenlandse toeristen. Nederland heeft echter veel meer te bieden dan windmolens, tulpen en Amsterdamse grachten.

Maastricht, Nijmegen, Den Bosch en Utrecht zijn mooie bestemmingen voor een stedentrip. Ook de provincie Zeeland is geliefd: Domburg en hoofdstad Middelburg zijn fijne steden om te bezoeken. Vlissingen lijkt wat minder ontdekt, maar is een prachtige Zeeuwse stad dat zelfs aan Scheveningen doet denken.

In het noorden zijn stedentrips naar Leeuwarden (Culturele Hoofdstad van Europa in 2018) of het veelzijdige Groningen aan te raden. Een bezoek aan een waddeneiland, zoals Ameland of Schiermonnikoog, versterkt eveneens het vakantiegevoel.

Vakantiebestemmingen Nederland

Wat kost een reis naar Nederland

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Nederland