Vakantie Reizen Indonesië

Indonesië

Indonesië bestaat uit meer dan drieduizend verschillende eilanden. De bekendste vakantiebestemmingen daarvan zijn Bali, Java, Borneo (Kalimantan) en Lombok.

Aanbiedingen naar Indonesië

Dingen die je tijdens je vakantie gezien moet hebben zijn de Bromo en Ijen vulkaan, maar ook de prachtige tempels Borobudur en Prambanan. Daarna kun je lekker bijkomen op één van de stranden op Bali, hoewel daar ook heel veel andere dingen te zien zijn. Wil je echt even niksen, dan zijn er de Gili eilanden, daar is helemaal niets. Hoewel... snorkelen met reuzenschildpadden, eten aan het strand, of uitgaan op Gili Trawangan. Als je één keer op vakantie in Indonesië bent geweest ga je zeker nog een keer terug. 

Vakantiebestemmingen Indonesië

Aanbiedingen naar Indonesië

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Aanbiedingen naar Indonesië

Reisverhalen

Meer  
Kirsten in Indonesië

Kirsten in Indonesië

'En Indonesië dan,' vraagt mijn goede vriendin Mali. Verschillende landen zijn de revue al gepasseerd. We zitten met opengeslagen reisbrochures op onze schoot te fantaseren over een volgende reisbestemming. Los van elkaar hebben we al grote reizen gemaakt, dus nu is het zoeken naar een bestemming die voor ons allebei nieuw is. Een kwartier later zijn we om.

Verder lezen  
Tempels, eilanden en vulkanen in Indonesië

Tempels, eilanden en vulkanen in Indonesië

Voor ons (Ingrid en René) liggen allerlei reisfolders over Spanje, Portugal, Laos, Cambodja en China. Prachtige bestemmingen, maar niet geschikt voor deze reis. We willen in maart weg, hebben slechts een paar weken (Ingrid kan beperkt vrij nemen) en op veel plaatsen is het te koud. Ook willen we niet te lang in een vliegtuig zitten.

Verder lezen