Zonvakantie Bali

Bali

Het Indonesische eiland Bali staat bekend om de idyllische rijstterrassen, tropische stranden, indrukwekkende vulkanen en prachtige tempels.

Wat kost een reis naar Bali

In tegenstelling tot de andere delen van Indonesië (waar de meeste mensen moslim zijn), is het hindoeïsme de belangrijkste religie voor de Balinezen. Om die reden wordt Bali het Eiland van de Duizend Tempels genoemd. Je kunt hier dus veel bijzondere tempels bezoeken. Pura Tanah Lot, Pura Taman Ayun en Pura Ulun Danu Bratan zijn in ieder geval de moeite waard om een kijkje te nemen.

Strandliefhebbers kunnen terecht op verschillende plekken, zoals Kuta, Sanur, Nusa Dua of Seminyak. In Seminyak vind je veel modewinkels en een goede variatie in restaurants. Het is vanuit Bali mogelijk om door te reizen naar de Gili eilanden, waar je heerlijk kunt ontspannen. De Gili eilanden worden geroemd om de stranden en de mooie onderwaterwereld.Op Bali zijn er een aantal imposante vulkanen en bergen te ontdekken, zoals Mount Agung, Mount Bratan en Mount Batur. Vooral Mount Batur is goed bereikbaar. In deze omgeving kun je lunchen met een indrukwekkend uitzicht op de berg en het kratermeer.

Ubud wordt beschouwd als de culturele trekpleister van Bali. Vanaf deze plaats kun je een bezoek brengen aan Monkey Forest of een fietstocht maken naar de rijstvelden. Om bij het hart van de Balinese cultuur te komen, kun je een traditionele dansvoorstelling bijwonen. De verhaallijn is misschien wat moeilijk te volgen, maar de muziek is prikkelend en de complexe bewegingen van de dansers zijn uniek.

Strandvakantie Bali

Wat kost een reis naar Bali

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Bali

Meer Bali

Meer  

Reisverhalen

Meer