Seminyak

Seminyak ligt in het zuidwesten van Bali. Deze plaats heeft veel te bieden: stranden, winkels, restaurants, wellness, luxueuze hotels en gezellige restaurants. Seminyak is de ideale locatie om je helemaal te laten verzorgen...

Als je door de hoofdstraat van Seminyak loopt, kom je -in tegenstelling tot andere plaatsen in Indonesië- vooral veel toeristen tegen en weinig Indonesische inwoners. Ook tref je hier amper backpackers. De prijzen liggen hier wat hoger dan in de overige delen van Bali. Voor dat hogere bedrag biedt Seminyak een zeer comfortabel verblijf.

Veel comfort en keuze

Aan de kust van Seminyak zijn er prachtige resorts gebouwd. Je kunt zelfs een privé villa huren die van alle gemakken is voorzien. Als je ergens wilt eten, dan is de keuze enorm. Behalve Aziatische restaurants, is zo'n beetje iedere (westerse) keuken vertegenwoordigd en is de kwaliteit van het eten zeer goed te noemen.

Op veel plaatsen in Indonesië is het winkelaanbod vrij beperkt: de meeste winkels bieden dezelfde waren aan. Seminyak kenmerkt zich door een zeer divers aanbod. Er zijn allerlei boetiekjes, winkels en (mode)merken te vinden. Daarnaast kun je terecht bij diverse markten in Seminyak. Overdekte winkelcentra vind je in Kuta, dat vlak bij Seminyak ligt.

Kortom: Seminyak biedt eigenlijk alles wat de toerist nodig heeft. Bovendien is het vanaf deze plaats vrij eenvoudig om excursies te ondernemen; o.a. naar Ubud, de tempel Tanah Lot en de Gili eilanden.

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Reisverhalen

Meer