Een van Griekenlands mooiste eilanden is Zakynthos. Zakynthos, met als hoofdstad Zanté – of Zakynthos-stad, ligt ten zuidwesten van het Griekse vaste land en is de onderbuurman van het eveneens schitterende Kefalonia.

Prijzen en beschikbaarheid Zakynthos

Een vakantie naar Zakynthos is zeer divers. Je kan er van complete rust genieten, met de huurauto of zelfs de fiets rondtrekken en is zijn een paar badplaatsen waar je compleet uit je dak kunt gaan. Zoek op Google naar Zakynthos en je vindt alleen maar plaatjes van een aangespoeld schip op een verlaten strand. Verder is Zakynthos bekend om zijn dierlijk trots: de Caretta Caretta, oftewel de onechte karetschildpad.

Ontdekken in Zakynthos

Meer  

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Reisverhalen

Meer  
De Zeeschildpadden van Zakynthos

De Zeeschildpadden van Zakynthos

Een van mijn beste vakantieherinneringen ligt op het Griekse eiland Zakynthos, en dan wel in de badplaats Agios Sostis, ten zuiden van het eiland. Zakynthos ligt ten westen van het Griekse vaste land en pal onder het eveneens schitterende eiland Kefalonia. Zakynthos is om twee dingen bekend: het compleet verroeste scheepswrak op Navagio Beach en de bedreigde Caretta Caretta.

Verder lezen