Aqua Paradise Hotel Bulgarije

Hotels en appartementen in Nessebar

Aqua Paradise Hotel Bulgarije

Aqua Paradise Hotel in Nessebar, Bulgarije, is een veel geboekt viersterren hotel. Dat komt door de ideale ligging pal naast het gelijknamige waterpark Aqua Paradise. Een verblijf in Hotel Aqua Paradise biedt gratis toegang tot dit spectaculaire waterpark: het grootste waterpark van Bulgarije met meer dan veertig attracties, vijf zwembaden en twee rivieren.

Wat kost Aqua Paradise Hotel Bulgarije?

Hotel Aqua Paradise is flink in trek bij vakantiegangers. Het is een luxe hotel dat over 315 kamers en vier verdiepingen beschikt, op 500 meter van het strand ligt en een paar kilometer van Sunny Beach verwijderd is, dat met een gratis shuttleservice vanaf het hotel te bereiken is.

Dit all inclusive hotel beschikt over een breed scala aan faciliteiten, zoals zwembaden, een bowlingbaan, een zonneterras met ligbedden, een sauna, een tennisveld en nog veel meer. Ook kinderanimatie, wellness- en massagesalons en een grote speeltuin zijn aanwezig en zorgen ervoor dat de ouders ook ontspannen kunnen genieten van hun vakantie. Hotel Aqua Paradise is een ideaal hotel, en dat dus naast het grote kindvriendelijke waterpark.

Ontdekken in Nessebar

Meer  

Aqua Paradise Hotel Bulgarije, Nessebar