Geen strand

Stranden en zee in St. Julian's

Geen strand

De stranden die er zijn, bestaan dus uit van die rotsstranden, behalve bij Golden Bay, Riviera Bay en Melieha Bay. Dat zijn de mooie zandstranden en die zijn te vinden in de omgeving van Melieha, in het noordwesten van Malta.

Wat kost een vakantie naar St. Julian's?

St. Julian's heeft niet echt een strand. Er zijn wel plekken waar je met je handdoekje kan liggen en in zee kunt duiken, maar dat zijn van die betonnen vlaktes. Niet alleen St. Julian's heeft bijna geen strand, heel Malta komt eigenlijk strand te kort.

Dit zijn de relatief grote stranden. In Melieha zelf zijn ook een paar kleinere stranden te vinden: Paradise Bay, Armier Bay en Little Armier Bay. De echte ontdekker bezoekt de kleine en onbekende baaitjes Selmun Bay en Slugs Bay, uiteraard ook in Melieha.

Er staat ook wel een all inclusive hotel genaamd Radisson Blu Resort & Spa, alleen is het nadeel dat hier verder niets is… Vanuit St. Julian’s is het een uurtje met de bus naar Golden Bay. Golden Bay is dan het eindstation. Het absolute zwemparadijs van Malta is buureiland Comino, maar daarover staat hierboven van alles.

Ontdekken in St. Julian's

Meer  

Geen strand, St. Julian's