Onontdekte eilanden: Christmaseiland

Christmaseiland

Christmaseiland is een eiland, onderdeel van Australië, dat 350 kilometer ten zuiden van het Indonesische eiland Java ligt. Christmaseiland –ook wel Kersteiland genoemd– heet zo omdat naamgever Kapitein William Mynors hier tijdens de zeventiende eeuw op kerstdag langs voer.

Wat kost een hotel in Christmaseiland

Natuurliefhebbers kunnen het eiland kennen van de enorme (rode) krabbentrek die op Christmaseiland plaatsvindt. De hoofdstad van Christmaseiland luistert naar de bijzondere naam Flying Fish Cove en de gemiddelde temperaturen liggen het hele jaar tussen de twintig en de dertig graden en juli tot en met oktober zijn de beste reismaanden. Ondanks de grote hoeveelheid Chinezen is Engels wel de voertaal. Naar Christmaseiland ga je voor een relaxte en toch ook avontuurlijke vakantie. Zestig procent van het eiland is beschermd natuurgebied, dat met een gids te bezoeken is.

Wil je Christmaseiland bezoeken? Boek dan gewoon bij booking.com je accommodatie en er zijn regelmatig vluchten vanaf Jakarta. Zo kun je vanuit Indonesië een mooi uitstapje maken.
Wat kost een hotel in Christmaseiland

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Christmaseiland