Vliegreis Frans-Guyana

Frans-Guyana

Frans-Guyana is een bijzonder vakantieland. Nederlanders zijn al dol op Frankrijk, en dat enthousiasme zal in Frans-Guyana alleen maar groter worden.

Wat kost een hotel in Frans-Guyana

Frans-Guyana is buurman van Suriname in Zuid-Amerika en ligt ten noorden van Brazilië. Het is onderdeel van de Europese Unie en betalen gaat er gewoon met de euro.

Frans-Guyana is een land vol katholieken en kennen in Cayenne hun hoofdstad. Het land bestaat bijna helemaal uit bos en de natuur is dan ook een goede reden om Frans-Guyana te bezoeken. De kustlijnen en de indrukwekkende carnavalsfeesten spreken ook boekdelen. Vooral hoofdstad Cayenne, maar ook de andere plaatsen zijn très chique. Zeker vergeleken met de andere plaatsen en landen in Zuid-Amerika.

Een tip voor de verblijfplaats is Cayenne, dat op het schiereiland Cayenne ligt, aan de rivier Cayenne. Allerminst creatief, maar zeer beslist een bezoek of verblijf waard. De stad neemt vakantiegangers mee terug in de tijd en laat typische Franse bebouwing en smalle straatjes zien.

Verwacht in Frans-Guyana geen tropische stranden, maar eerder kustlijnen met veel mangrovebos. Ten westen van de kustlijn, tegen de Surinaamse grens ligt het strand Yalimapo waar grote soepschildpadden te zien zijn. Eilandengroep Îles du Salut is per boot bereikbaar en beschikt wel over een hoog paradijselijk gehalte. De jungle in, met gids, is ook fantastisch om tijdens deze reis te ondernemen.
Wat kost een hotel in Frans-Guyana

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Frans-Guyana