Avontuurlijk Ghana

Ghana

Ghana ligt langs de westkust van Afrika en wordt omringd door Ivoorkust, Burkina Faso, Togo en heeft een ruim 500 kilometer lange kustlijn langs de Golf van Guinee. Een kustlijn met stranden waar het op bepaalde plekken een ware handelsmarkt is, en op andere plekken ultieme rust de boventoon voert.

Wat kost een hotel in Ghana

Op politiek niveau rommelt het wat in Ghana en zoals in elk Afrikaans land is het oppassen voor zakkenrollers, maar verder is Ghana een mooi en typisch Afrikaans vakantieland. Bekende badplaatsen zijn Sekondi, Cape Coast, Winneba en natuurlijk hoofdstad Accra, dat ruim twee miljoen inwoners telt.

Een vakantie naar Ghana is wel anders dan anders. Een vakantie met veel gezichten ook. Ghana is heel groen, barst van de vegetatie en de dieren kunnen er goed leven. Olifanten, hertensoorten, diverse apen en bijvoorbeeld het nijlpaard zijn veelvuldig in het noordelijk gelegen Mole National Park te zien.

De grote plaatsen in Ghana zijn Bolgatanga, Tamale en Kumasi. Zeker in die laatste stad zijn – evenals in de hoofdstad – zeer grote markten te vinden. Een rondreis is de beste manier om een goed beeld te krijgen van Ghana als land.
Wat kost een hotel in Ghana

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Ghana