Vliegreis Jamaica

Jamaica

Op het Caraïbisch eiland Jamaica kun je heerlijk ‘ontstressen’. Op Jamaica vind je relaxte badplaatsen, tropisch regenwoud, groene landschappen en mooie dorpen.

Wat kost een reis naar Jamaica

Jamaica ligt in Noord-Amerika, onder Cuba en was een kolonie van het Verenigd Koninkrijk. Sinds het jaar 1962 is Jamaica onafhankelijk, al zijn er nog steeds suikerrietplantages en huizen uit het koloniale tijdperk terug te vinden.

Jamaica is een toeristische trekpleister voor vliegtuigen en cruiseschepen. De meeste vakantiegangers krijgen hoofdstad Kingston als eerste te zien, die een mooi inkijkje biedt in het leven van de Jamaicanen. Het Bob Marley Museum, de historische haven Port Royal en National Gallery of Jamaica zijn interessante plekken om te bezoeken.

In de omgeving van Kingston, vind je het Blue Mountains National Park: een natuurpark in de bergen, waar veel kolibries, vlinders en orchideeën voorkomen.

Behalve dat Jamaica bekend staat om de rum en reggae, zijn er prachtige stranden te vinden. Geliefde badplaatsen zijn: Ocho Rios, Runaway Bay, Negril en Falmouth. Een andere mooie plek om te zonnebaden is Lime Cay: een klein eiland dat populair is onder toeristen en de Jamaicanen.
Wat kost een reis naar Jamaica

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Jamaica