Vliegvakantie Liechtenstein

Liechtenstein

In het midden van Europa, tussen de landen Zwitserland en Oostenrijk, vind je de dwergstaat Liechtenstein. Liechtenstein staat bekend als belastingparadijs, maar dat is niet het enige wat deze staat te bieden heeft.

Wat kost een hotel in Liechtenstein

In de hoofdstad Vaduz valt genoeg te ontdekken. In Vaduz vind je een kunstmuseum, een kathedraal en het Peter-Kaiser-Platz plein waar de toonaangevende regeringsgebouwen staan. Het kasteel van Vaduz, waar de koninklijke familie woont, is een opvallende trekpleister. Dit kasteel is alleen aan de buitenkant te bewonderen.

Liechtenstein ligt in een dal bij de Rijn en heeft een betoverend, bergachtig landschap. In dit land kun je volop wandelen: je kunt voor een makkelijke route kiezen of juist voor een uitdagende hike in de bergen.

Liechtenstein is vooral een winterzonbestemming, omdat het een mooie locatie is voor de wintersport. Het bekendste wintersportgebied is Malbun, waar je naar hartenlust kunt skiën. Toch is Liechtenstein ook tijdens de zomermaanden een aantrekkelijke bestemming.
Wat kost een hotel in Liechtenstein

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Liechtenstein