Onontdekt en ongerept: dat is een vakantie Montenegro. Het veelzijdige Balkanland wordt omringd door Bosnië-Hercegovina, Servië en Albanië, ligt aan de Adriatische Kust en kijkt uit op de ‘hak van Italië’.

Prijzen en beschikbaarheid Petrovac, Bečići en Budva

De vakantiebestemmingen zijn de badplaatsen Petrovac, Bečići en Budva, waarvan de laatste de grootste is. Een vakantie naar Montenegro heeft een heel divers karakter. Dat komt door de natuur. Montenegro heeft bergen, rivieren, stranden, zee, bos, moeras… Ben je een natuurliefhebber dan kijk je in Montenegro je ogen uit. Liggen aan het strand en zwemmen in zee, kajakken door de rivieren of wandeltochten door de bergen. De veelzijdige natuur van Montenegro maakt van dit Balkanland een ideale vakantie.

De mooiste hotels direct aan zee

Waarschijnlijk wil iedereen tijdens een strandvakantie uitzicht hebben op zee. Om te voorkomen dat een vakantieganger uit het zijraam moet hangen om een golfje te kunnen zien (ook dat is ‘uitzicht op zee’) staan hieronder de hotels die direct aan zee of aan het strand liggen. Van alle drie de badplaatsen van Montenegro hebben we de beste uitgekozen. Oordeelt u zelf!

Ontdekken in Budva

Meer  

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid