Vliegreis Nicaragua

Nicaragua

Nicaragua ligt in Midden-Amerika en grenst aan de landen Honduras en Costa Rica. Nicaragua is een gevarieerd land met koloniale steden, bergen, meren, vulkanen, dorpjes en mooie vergezichten.

Wat kost een hotel in Nicaragua

De hoofdstad van Nicaragua is Managua; deze stad bevindt zich bij het grote Managuameer (Xolotlánmeer). Managua kun je daarom gedeeltelijk per boot verkennen. Andere bezienswaardigheden in deze hoofdstad zijn: de kathedraal, het nationaal paleis en de Tiscapa Lagoon.

Vanuit Managua kun je verder reizen naar León: een stad met een koloniaal verleden. In de omgeving van León ligt de vulkaan Cerro Negro die nog steeds actief is. Je ziet mooie bloemen, zwarte duinen en rood gekleurde rotsen: een indrukwekkend gezicht.

In Nicaragua vind je prachtige natuurgebieden, waaronder natuurreservaat Isla Juan Venado. Onder begeleiding van een gids kun je dit fascinerende park verkennen.

Aangezien Nicaragua aan de Grote Oceaan en aan de Caribische Zee grenst, kunnen zonaanbidders terecht op verschillende stranden. Aan de Caribische Zee vind je witte stranden met helder blauw water. Toch is het vooral de moeite waard om naar Playa Hermosa te gaan. Dit strand ligt aan de Grote Oceaan, in de buurt van San Juan del Sur. Playa Hermosa betekent 'mooi strand' en doet zijn naam eer aan. Ook is dit strand geschikt voor surfers.
Wat kost een hotel in Nicaragua

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Nicaragua