Down Under Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië

Het tropische Nieuw-Caledonië is een Frans gebied in de Stille Oceaan, tussen Australië en Fiji. Hoewel je Nieuw-Caledonië prima per vliegtuig kunt bereiken, is het een prachtige mogelijkheid om deze bestemming aan te doen met een schip.

Wat kost een hotel in Nieuw-Caledonië

Via een meerdaagse cruise is het mogelijk om vanuit Australië naar Nieuw-Caledonië te varen en vervolgens naar Fiji te gaan. Het gebied Nieuw-Caledonië bevat meerdere eilanden. De belangrijkste eilanden zijn: Maré, Lifou, Ouvéa en het hoofdeiland Nieuw-Caledonië waar ook hoofdstad Nouméa ligt.

Ondanks dat Nieuw-Caledonië in het verleden werd benut als strafkolonie, is de natuur intact gebleven. Bij Nieuw-Caledonië ligt een koraalrif met een lengte van maar liefst 1600 kilometer. Rondom het rif leven meer dan duizend soorten vissen. Landinwaarts vind je bossen, watervallen, natuurreservaten en de grootste lagoon van de wereld.

Aan de kust ontdek je witte stranden waar je heerlijk kunt relaxen aan de blauwe zee. Als je van duiken, snorkelen of zeilen houdt, zit je goed op Nieuw-Caledonië. Een reis naar dit mooie gebied is een unieke zonvakantie.
Wat kost een hotel in Nieuw-Caledonië

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Nieuw-Caledonië