Down Under Palau

Palau

Het land Palau, ook wel Belau genoemd, ligt in de Grote Oceaan en bestaat uit ruim 340 eilanden. De ligging van deze eilandengroep is nogal eenzaam, maar voor duik- en natuurliefhebbers is dit een paradijs.

Wat kost een hotel in Palau

Palau is kilometers verwijderd van de buurlanden: Filipijnen, Indonesië en de Federale Staten van Micronesia. De hoofdstad Ngerulmud ligt op het eiland Babeldaob en in 2010 leefden in deze plaats nog geen 300 inwoners. Koror was tot het jaar 2006 de grootste stad van Palau. In de omgeving van Koror is dan ook de internationale luchthaven gevestigd.

Wat te doen in het tropische Palau? Duiken, snorkelen en zwemmen natuurlijk. Laat je verwonderen door de kleurige vissen en de prachtige koraalriffen. Naast mooie stranden, beschikt Palau over geweldige natuurgebieden met mangrovebossen.

Het is de moeite waard om vanuit Palau een excursie te ondernemen naar de paradijselijke Chelbachebeilanden, oftewel: de Rock eilanden. De Rock eilanden bestaan uit bijna driehonderd groene eilandjes, midden in de knalblauwe zee. Dit wonderschone gebied staat op de Werelderfgoedlijst.
Wat kost een hotel in Palau

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Palau