Vliegreis Paraguay

Paraguay

Paraguay ligt in het midden van het continent Zuid-Amerika en grenst aan de landen: Bolivia, Brazilië en Argentinië. In vergelijking met deze buurlanden, is Paraguay minder beroemd, maar zeer geliefd onder reizigers.

Wat kost een hotel in Paraguay

De hoofdstad van Paraguay, Asunción, werd al gesticht in het jaar 1537. Hierdoor vind je nog veel historie terug in Asunción, zoals: de eerste spoorlijn van Zuid-Amerika, het oude treinstation Estacion Ferrocarril en het gebouw Casa de la Independencia uit het jaar 1772 (tegenwoordig een historisch museum).

In de binnenlanden van Paraguay ontdek je regenwouden, watervallen en rivieren. In het immense gebied Gran Chaco leven bijzondere dieren, zoals de reuzenmiereneter en meer dan twintig soorten papegaaien. In het zuiden van Paraguay, in de groene heuvels, liggen historische overblijfselen van Jezuïtische missieposten. De Jezuïtische ruïnes bij de plaats Trinidad en Jesús zijn werelderfgoed.

De Guaira-watervallen in het oosten van Paraguay, waren ooit hoger dan de beroemde Niagara-watervallen. Door de bouw van de Itaipu Dam zijn Guaira-watervallen helaas nagenoeg verdwenen. Wel kun je vanuit Paraguay een bezoek brengen aan de Iguazú watervallen in Argentinië: de grootste watervallen van de wereld.
Wat kost een hotel in Paraguay

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Paraguay