Vliegreis Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico is een eiland, in het oosten van de Caribische Zee, naast de Dominicaanse Republiek. Dit land is een unincorporated territory van de Verenigde Staten. Dat houdt in dat Puerto Rico geen deel uitmaakt van de VS, maar dat de Amerikanen dit eiland beheren.

Wat kost een hotel in Puerto Rico

Puerto Rico staat bekend om de tropische, witte stranden en is uitermate geschikt voor cruise-vakanties. Veel cruiseschepen doen dan ook de hoofdstad San Juan aan. San Juan is een mooie culturele stad, met kleurrijke gebouwen en een Spaans fort uit de zestiende eeuw: San Felipe del Morro.

Een prachtig strand op Puerto Rico is Flamenco Beach, bij het eiland Culebra. Natuurliefhebbers gaan naar de berg El Yunque. In de omgeving van deze berg vind je het El Yunque National Forrest: een prachtig natuurpark met watervallen en bijzondere rotsen.

Een excursie naar het onbewoonde eiland Caja de Muertos is een mooie ervaring. Caja de Muertos is een natuurreservaat dat bekend staat om de schildpadden die daar hun eieren leggen op de stranden.
Wat kost een hotel in Puerto Rico

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Puerto Rico