Avontuurlijk Réunion

Réunion

In Afrika, in het oosten van Madagaskar, ligt het Franse eiland Réunion. Dit afwisselende eiland is beroemd geworden door de prachtige kusten en de machtige vulkaankraters.

Wat kost een hotel in Réunion

Saint-Denis is de hoofdstad van Réunion en je vindt hier een divers aanbod aan terrassen en winkels. Bijzonder is dat het Franse Saint-Denis ook over een Chinese wijk beschikt; in de buurt van Rue Saint-Anne.

Als je naar Réunion op vakantie gaat, moet je absoluut een bezoek brengen aan De drie Cirques: drie vulkaankraters die niet actief zijn. De vulkaan Piton de la Fournaise vind je in het zuidoosten van Réunion; deze is zeer actief, wat een spectaculair gezicht is. De top van de grootse vulkaan Piton des Neiges ligt op het hoogste punt van het eiland. Wandelen doe je in de plaats Cilaos, in de omgeving van de bergen. Hier waan je je in een idyllische ansichtkaart.

Strandliefhebbers zoeken in het westen van Reúnion een plekje uit; op een van de witte stranden bij Saint-Gilles-les-Bains. In het water liggen prachtige koraalriffen. In Saint-Gilles-les-Bains kun je terecht bij veel restaurants en diverse uitstapjes boeken.

Wat doe je als je genoeg krijgt van de witte stranden? Dan ga je naar het westelijke dorpje l'Étang-Salé-les-Bains, waar zwarte stranden zijn: de kleur van vulkaanzand. Zwemmen is niet overal mogelijk in l'Étang-Salé-les-Bains, omdat in zee haaien kunnen rondzwemmen. De omgeving van l'Étang-Salé-les-Bains is wonderschoon met eucalyptusbomen en tamarindes: een prachtige spot voor natuurliefhebbers.
Wat kost een hotel in Réunion

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Réunion