Vliegreis Saint Kitts en Nevis

Saint Kitts en Nevis

In Midden-Amerika vind je de staat Saint Kitts en Nevis, aan de Caribische Zee en in de omgeving van Sint Eustatius. Dit land leent zich uitstekend voor een ontspannen vakantie: het klimaat is aangenaam, de landschappen zijn adembenemend en aan de kustlijn is het heerlijk genieten.

Wat kost een hotel in Saint Kitts en Nevis

De Federatie van Saint Kitts en Nevis maakt deel uit van de Kleine Antillen. Het gebied omvat de eilanden Saint Kitts, ook wel Saint Christopher genoemd, Nevis en een verzameling rotsen. De hoofdstad Basseterre ligt in het zuiden van Saint Kitts en beschikt over een vliegveld. Behalve voor vliegtuigen, is Basseterre een populaire stop voor cruiseschepen. Basseterre werd in het jaar 1627 opgericht door de Fransen en heeft een rijke geschiedenis. De architectuur van de hoofdstad heeft Britse en Franse kenmerken. De kerk van St George en Independence Square zijn interessante bezienswaardigheden.

Als je op het eiland Saint Kitts bent, breng dan zeker een bezoek aan Brimstone Hill Fortress National Park. Op die plek kun je een Brits fort bezichtigen en heb je uitzicht op de velden met suikerriet en de berg Liamuiga, die een hoogte heeft van 1156 meter. Het historische fort is werelderfgoed.

Het eiland Nevis wordt steeds populairder als badplaats. Het roze zand en de koraalriffen zijn dan ook prachtig voor iedere toerist. In de omgeving van de stad Charlestown vind je een botanische tuin met zeldzame orchideeën. Ook zijn hier mooie stranden, waaronder het relaxte Pinney's Beach. Reis je vanuit Pinney's Beach verder naar het noorden, dan kom je een strand tegen met zwart zand. Kortom: vakantie vieren op Saint Kitts en Nevis is niet moeilijk.
Wat kost een hotel in Saint Kitts en Nevis

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Saint Kitts en Nevis