Vliegreis Sint Maarten

Sint Maarten

Witte zandstranden, de blauwe zee en een relaxte sfeer: op het Caribische eiland Sint Maarten kunnen toeristen in alle luxe vakantie vieren. Je kunt natuurlijk vliegen naar dit prachtige eiland, maar het is ook goed om te weten dat Sint Maarten een populaire cruisebestemming is.

Wat kost een hotel in Saint Martin

Met Sint Maarten wordt het zuidelijke gebied bedoeld van het eiland Sint Maarten, dit gebied valt onder Nederland. Het noordelijke deel is Frans en wordt Saint-Martin genoemd. Sint Maarten maakt deel uit van de Kleine Antillen en de Bovenwindse eilanden.

Maho Beach ligt bij de hoofdstad Philipsburg en bevindt zich vlak bij de luchthaven. Dit strand is beroemd geworden, omdat op deze plek de vliegtuigen extreem laag overkomen.

Op Sint Maarten vind je mooie plekken om te zeilen, duiken, snorkelen, surfen en diepzeevissen. In 2017 stond het openbare leven nagenoeg stil, omdat orkaan Irma een enorme verwoesting aanrichtte. Inwoners en organisaties hebben alles op alles gezet om Sint Maarten te herstellen, waardoor het toerisme weer op gang is gekomen.
Wat kost een hotel in Saint Martin

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Saint Martin