Avontuurlijk Seychellen

Seychellen

In de Indische Oceaan, boven Madagaskar, liggen de Seychellen: een groep van meer dan 115 eilanden. Hoewel de Seychellen officieel onder Afrika valt, is de afstand tot het Afrikaanse vasteland maar liefst 1600 kilometer.

Wat kost een reis naar Seychellen

De hoofdstad Victoria ligt op het eiland Mahé. In Victoria kun je een replica van de Big Ben bekijken en een bezoek brengen aan de botanische tuin.

Op Mahé is het Morne Seychellois National Park te bewonderen: een paradijs voor wandelaars. In het Morne Seychellois National Park ontdek je de berg Morne Seychellois, mangroves en wandelpaden. Vergeet ook niet om in dit gebied een kijkje te nemen bij de Mission Lodge. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over Mahé en de kust.

Op de Seychellen vind je mooie, luxe resorts en rozekleurige zandstranden. Ook voor dierenliefhebbers hebben de Seychellen veel verrassingen in petto. Naast dolfijnen, walvissen, walvishaaien en exotische vogels, komen hier reuzenschildpadden voor. De Aldabra-reuzenschildpad is de meest speciale soort die je kunt bekijken en dat doe je op Aldabra Island. De Seychellen laten de meest kritische vakantiegangers versteld staan.
Wat kost een reis naar Seychellen

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Seychellen