Verre reis Singapore

Singapore

Singapore is een stadstaat in Zuidoost-Azië en ligt onder Maleisië. Omdat Singapore ooit een kolonie was van het Verenigd Koninkrijk, vind je in dit land zowel Britse als Aziatische kenmerken terug.

Wat kost een hotel in Singapore

In sommige straten waan je je echt in Londen. Singapore maakt een schone en opgeruimde indruk, zeker als je dit vergelijkt met andere landen in Zuidoost-Azië. Het is dan ook streng verboden om rommel op straat achter te laten en er geldt zelfs een kauwgomverbod. In Singapore zie je veel hoogbouw, maar er zijn ook charmante wijken die nog steeds de Aziatische sfeer uitademen, zoals Chinatown en Little India. In deze wijken vind je veel gezelligheid en kun je heerlijk eten.

Singapore staat bekend als een walhalla voor shoppers.

Winkelcentra, kleinere shops, winkelstraten: het aanbod is eindeloos. Vooral Orchard Road is overladen met meer shops dan je ooit kunt bezoeken.

Een bijzondere trekpleister is Singapore Zoo die zich in het tropisch regenwoud bevindt. Ben je op zoek naar vermaak, dan zal je een fijne tijd hebben op Sentosa Island. Sentosa Island is een enorm aangelegd park vol attracties, maar kan een overweldigende kitscherige indruk maken.

Als je de stad van boven wilt bekijken, ga je naar Marina Bay Sands Skypark of naar de lobby van het Raffles Hotel (passende kleding en het kopen van een consumptie zijn verplicht). De skyline van Singapore en de architectonische hoogstandjes zijn spectaculair.
Wat kost een hotel in Singapore

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Singapore