Avontuurlijk Tsjaad

Tsjaad

De Afrikaanse Republiek Tsjaad ligt gedeeltelijk in de Sahel: een droog gebied, vlak boven de evenaar en je ziet hier prachtige landschappen. Tsjaad grenst aan de landen: Libië, Soedan, Kameroen, Nigeria, Niger en de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Wat kost een hotel in Tsjaad

Hoewel het landschap van Tsjaad vooral bestaat uit woestijnen en gebergtes, vind je in het zuiden mooie natuurgebieden, zoals de Tropische Laaglanden. In de Tropische Laaglanden stromen rivieren en kun je het Tsjaadmeer bezoeken.

Het Tsjaadmeer is een groot zoetwatermeer, aan de grens met Nigeria en Kameroen, met kleine eilanden en moerassen. In het noordoosten van Tsjaad ontdek je een andere bezienswaardigheid: de hoogvlakte van Ennedi. De natuur heeft van Ennedi een prachtig landschap gemaakt met torens, bruggen en zuilen. In Ennedi leeft de woestijnkrokodil.

Tsjaad heeft als land ontzettend veel te bieden, maar er zijn veiligheidsrisico's voor toeristen. Lees je daarom goed in over de laatste ontwikkelingen voordat je besluit om Tsjaad te bezoeken.
Wat kost een hotel in Tsjaad

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een hotel in Tsjaad