Zonvakantie Boracay

Boracay

Het kleine Filipijnse eiland Boracay heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. Op deze plek zijn er namelijk fantastische stranden te ontdekken. Het bekendste strand is 'white beach'.




Zonnen op het strand, genieten van een massage, snorkelen, boottripjes ondernemen, parasailen, jetskiën: op Boracay lijkt alles te kunnen. En meer... Op Boracay zijn verschillende duikcentra te vinden waar je een brevet kunt halen. Sommige vissen lijken zelfs gewend te zijn aan toeristen en komen graag om je heen zwemmen.

Vlak bij White Beach is een lange boulevard aangelegd met winkels, barretjes, resorts en uitgaansgelegenheden. Op het hele eiland zijn er verschillende soorten restaurants, waardoor iedere toerist wel iets lekkers kan vinden. Houd er rekening mee dat je op Boracay verkopers kunt tegenkomen van allerlei tourtjes en andere producten. Probeer altijd de prijzen in de gaten te houden en neem de tijd om na te denken.



Minder zin om aan het strand te liggen? Breng dan een bezoek aan Mount Luho. Hier kun je uitkijken over het eiland. Je kunt er ook voor kiezen om Boracay per fiets of per paard te verkennen. Als de avond valt, komen er vele boten aan op White Beach: klaar om jou mee te nemen naar de zee. Vanaf het water kun je vervolgens de zonsondergang bewonderen.
Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  

vliegtickets.nl - airmiles 9-9-14