Vakanties in Duitsland

Duitsland

Onze oosterbuur Duitsland is een veelzijdig vakantieland dat over prachtige steden en spectaculaire natuurgebieden beschikt. Ook wanneer je net over de grens bent, kun je je laten verrassen.

Wat kost een reis naar Duitsland

In Duitsland vind je indrukwekkende steden zoals hoofdstad Berlijn, München, Hamburg, Keulen, Bremen en Stuttgart, maar ook kleinere plaatsen, waaronder het Middeleeuwse Quedlinburg, parel van de Alpen Mittenwald, het romantische Heidelberg en het luxueuze Baden-Baden. Stuk voor stuk zijn dit adembenemende en ideale vakantiebestemmingen.

Ook qua natuur kent Duitsland vele geheimen. Zomaar een greep uit de bijzondere Duitse natuurgebieden. De rotsformaties in Saksisch Zwitserland, het sprookjesachtige en blauwe Blautopfmeer, de geiser van Andernach en het majestueuze Teutoburgerwoud zijn Duitslands mooiste stukken natuur. Ook de Laacher See, de Höllental rotskloof en de heidevelden van Lüneburg zijn gebieden die je eens bezocht moet hebben. En dat gewoon in Duitsland, soms al vlak over de grens.

Duitsland is ook bekend vanwege de vele kastelen op bergtoppen. De bekendste staat wellicht in het zuiden van Duitsland. Iedereen kent de intro van de Disney-films wel, met dat prachtige sprookjesachtige kasteel. Wist je dat Walt Disney de creatie van dat kasteel heeft gebaseerd op Slot Neuschwanstein? Dat ligt in Hohenschwangau op de Duits-Oostenrijkse grens.

Vakantiebestemmingen Duitsland

Wat kost een reis naar Duitsland

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Duitsland

Reisverhalen

Meer