Vliegvakantie Frankrijk

Frankrijk

Zo’n beetje het bekendste vakantieland voor de Nederlanders is natuurlijk Frankrijk. Of het nu voor kamperen is, fietsvakanties, stedentripjes, luieren aan zee of actief in de bergen. In Frankrijk kan het allemaal.

Wat kost een reis naar Frankrijk

Geen verrassing dat Frankrijk zo in trek is bij ons. Behalve de verschillende vakanties die je in Frankrijk kunt vieren spreekt ook het Bourgondische leventje Nederlanders enorm aan. De steden die we graag bezoeken zijn natuurlijk liefdesstad en hoofdstad Parijs, Nice aan de wonderschone Franse Riviera, de eeuwenoude stad Marseille, wijnstad Bordeaux, Cannes met zijn filmfestival, het Belgisch-Franse Lille, studentenstad Montpellier en Avignon, waar de paus huisvestte toen hij uit Rome was verbannen.

Dan vergeten we nog mooie steden als Lyon, Toulouse, Metz, Nancy, Nantes en Straatsburg. Een vakantie naar Frankrijk moet worden uitgesmeerd over meerdere vakanties, omdat het land zo groot en divers is.
Wat kost een reis naar Frankrijk

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid

Landinformatie

Meer  
Wat kost een reis naar Frankrijk

Reisverhalen

Meer  
De gieren boven de Gorges du Verdon

De gieren boven de Gorges du Verdon

Een van de indrukwekkendste gebieden van Frankrijk en Europa’s op één na grootste kloof is de Gorges du Verdon. Een berggebied dat met een lengte van 25 kilometer is gespleten door de rivier Verdon. Het gebied wordt ook wel de Grand Canyon van Frankrijk genoemd en dat is niet voor niets.

Verder lezen