Zonvakantie Spanje

Vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid opvragen
Er is een mooie afgeschermde privé tuin van 80m2. Er zijn ligbedden voor het zonnen en een buitendouche om nu en dan de koelte op te zoeken.

Over Casa Alejandro

De master bedroommaster bedroom
Er zijn voor alle bedden een klamboe en voor alle slaapkamerramen verduisterende gordijnen.
Wanneer je ’s ochtends wakker wordt en de gordijnen opendoet, heb je een vrij riant boventerras. Dit is het favoriete plekje om te ontbijten in het ochtendzonnetje met uitzicht over de groene wijk, de zee en op een heldere dag Marokko en Gibraltar.

Aantal slaapplekken
Naast de Master bedroom is er een slaapkamer met twee één-persoonsbedden. Ook deze kamer heeft een verduisterend gordijn. Ook hier hebben de bedden een klamboe. Er is mogelijkheid voor een vijfde slaapplaats in de Master bedroom.

Badkamers
Er zijn twee badkamers zowel boven, naast de master bedroom, als beneden.

La cocinakeuken
De cocina is een ruime keuken voorzien van alle gemakken. Er is een doorgeefvenster met twee openslaande deurtjes naar de woonkamer en een grote eettafel voor wanneer het buiten minder mooi weer is.

De woonkamer
Er is een zeer smaakvol ingerichte woonkamer met twee bankstelletjes en een open haard. Deze laatste heeft u waarschijnlijk nooit nodig. Er is ook een televisie met kanalen in alle talen.
woonkamer
Vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid opvragen

Internet
Wi-fi is aanwezig.

Televisie
Alle Nederlandse zenders.

Huisdieren
Helaas niet toegestaan.