Antalya is een grote stad in het zuiden van Turkije. In de badplaats wonen ongeveer 1,5 miljoen inwoners (twee keer zoveel als in Amsterdam) en dat aantal loopt dankzij toeristen zomers natuurlijk op.

Prijzen en beschikbaarheid Antalya

Antalya ligt aan de Turkse Rivièra en ligt op twee uur rijden van de andere bekende badplaats Alanya. Antalya heeft vanwege de grootte behoorlijk wat meer te bieden dan de andere badplaatsen. Daarbij ligt Antalya aan de voet van het Taurosgebergte, dat veel kou uit het noorden tegenhoudt. Daardoor heerst er het hele jaar door een heerlijk klimaat in de badplaats.

Nederlandstalige hotels in Antalya

In de meeste badplaatsen wordt wel Engels of Duits gesproken, maar wat als je dat niet zo goed verstaat of niet kunt spreken? Kan je je dan niet verstaanbaar maken? Met handen- en voetenwerk komt iedereen wel ver, maar dat blijft er toch een beetje vreemd uitzien. Nederlandstalige hotels zijn niet voor iedereen een must, maar het is een stuk relaxter wanneer er de eigen taal wordt gesproken. En dat past dan weer perfect bij een all inclusive vakantie naar Antalya.

Ontdekken in Antalya

Meer  

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid