Uitgaan in Laganas

Clubs en uitgaan in Zakynthos

Uitgaan in Laganas

Liefhebbers van een gezellig feestje kunnen het beste hun vakantie boeken naar Laganas. Laganas beschikt over ontzettende veel clubs, kroegen en tenten met vrouwen aan palen.

Wat kost een vakantie naar Zakynthos?

Laganas ligt in het zuiden van Zakynthos en kenmerkt zich door een enorm breed en uitgestrekt strand en lange barstreet. Een ideale vakantiebestemming voor jongeren, die zelfs iets weg heeft van Chersonissos. In de zomermaanden is het hier hartstikke druk.

Laganas is een van de grotere plaatsen op Zakynthos en veruit de meest gezellige. In Laganas heb je een strip, die Laganas Road heet. Aan deze strip liggen alle nachtclubs, kroegen en loungecafes. Ook een spa, de Subway en natuurlijk de Mac Donald’s zijn aanwezig. Pinnen kan overal en er zijn enkele pinautomaten aanwezig in Laganas.


Top 5 clubs in Laganas


1. Paradise Cocktail Bar
Paradise Cocktail Bar is een prachtige bar in een zijstraat van de Strip. De ligging is dus redelijk rustig, het personeel is vriendelijk en de cocktails zijn geweldig. Sommige vakantiegangers noemen Paradise Cocktail Bar een verborgen juweeltje en dat is niet eens overdreven. Met een grote, mooi verlichte achtertuin is een avondje uit hier erg leuk. Zeker naartoe gaan!

2. Amigos Bar
Gelegen aan de Strip van Laganas ligt deze Mexicaanse club Amigos Bar. Het vriendelijke personeel en de typisch Mexicaanse aankleding zorgen voor een ontspannen sfeer. Amigos Bar is eigenlijk voor alle leeftijden geschikt, maar vooral de wat oudere jongeren hebben het er naar hun zin. Er is bijna iedere avond livemuziek en anders zijn er wel de luchtgitaarvirtuozen Bomba Rock aanwezig. Maak je klaar voor een avondje tequila drinken!

3. Republic Beach Club Zante
Zoals de naam al wel doet vermoeden ligt de Republic Beach Club Zante aan het strand. En zelfs op het strand! Een wit en strak design, die veel Italianen trekt. Logisch, want de ligbedjes in combinatie met de drankjes roepen bij iedereen het Mediterrane gevoel op. Je kunt hier ’s avonds ook prima terecht voor een gezellige avond aan zee, maar ga ook zeker overdag langs voor een heerlijke cocktail op het strand.

4. Cheeky Tikis Bar
Volgens sommige vakantiegangers is Cheeky Tikis Bar de beste bar van Laganas. De knappe barmannen en mooie serveersters spelen daarin ongetwijfeld een grote rol. De service is goed en ook de cocktails zijn van een kwalitatief hoog niveau. Het personeel van de Cheeky Tikis Bar is niet opdringerig en de tent is erg schoon. Daar wordt nauwkeurig verzorgd.

5. Sugar
Zonder twijfel de nummer 1 bar van Laganas. Lekkere cocktails, goede muziek en vriendelijke personeel. Veel vakantiegangers beginnen hun kroegentocht in Sugar, maar eindigen de avond er ook. In Sugar is alle ruimte om te dansen en er zijn ook genoeg loungeplekken. De drank is wel redelijk aan de prijs, maar de kwaliteit en gezelligheid maken dat ruimschoots goed.       
Zoek je een vakantie naar Laganas?
We hebben het beste reisaanbod voor je uitgezocht. smile wink


Ontdekken in Zakynthos

Meer  

Uitgaan in Laganas, Zakynthos

Meer Clubs en uitgaan ontdekken in Griekenland

Meer