Riomaggiore - Cinque Terre

Het meest zuidelijke dorpje, Riomaggiore, slingert vanaf zee langzaam omhoog. De huizen lijken zich aan de rotskust vast te hebben gezogen.

Ga op vakantie naar Riomaggiore

Je moet even goed zoeken naar het dorpje, want de meeste mensen zullen vanaf het station uitkomen bij de poort bij de beroemde Via dell’Amore: het liefdespad naar Manarola.

Echter: dat liefdespad is al een paar jaar niet meer te bewandelen in verband met scheuren in het pad en gevaar van afbrokkelende rotsen.

Riomaggiore, Cinque Terre, is voor fotografen het Vernazza in het klein. Zeker wanneer de zon goed staat – tussen 14.00 en 16.00 uur – zijn hier de mooiste foto’s te maken van al die kleurrijke huizen.Overnachten in Riomaggiore: onze aanbevelingen

Luciano

Luciano ligt op 600 meter van het treinstation van Riomaggiore en beschikt over een kleine tuin. Het pension ligt dicht bij de route Via dell'Amore naar Manarola en op korte loopafstand van diverse diensten.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Hotel Villa Argentina

Deze accommodatie ligt op 9 minuten lopen van het strand. Hotel Villa Argentina ligt in Riomaggiore, in het nationaal park Cinque Terre. Het bevindt zich op 10 minuten lopen van het treinstation van Riomaggiore. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een klein terras met uitzicht op de Ligurische Zee.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid