Vernazza - Cinque Terre

In het naar verhouding rijke Vernazza vind je de grotere haven. Vernazza staat als enige van de vijf dorpjes op de lijst van i borghi più belli d’Italia, de mooiste dorpjes van Italië.

Ga op vakantie naar Vernazza

Vernazza, Cinque Terre, is mede te herkennen aan de uitkijktoren, die ooit deel uitmaakte van het Castello Doria. De uitkijktoren is overigens te beklimmen, tegen betaling. Vernazza vormt een haast cirkelvormig plein rondom de baai. Waar je in Vernazza zeker op moet letten is de zuidmuur van de stad.

Wanneer je de trein hebt verlaten en het dorp inloopt, zie je op een gegeven moment een betrekkelijk lage doorgang door de rotsen.

Ga daar beslist door en geniet van een prachtig stukje steenstrand, een heldere zee en de aanblik op de hoge kliffen.

Overnachten in Vernazza: onze aanbevelingen

Giardinettu Garden Apartment

Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Giardinettu Garden Apartment biedt accommodatie met gratis WiFi en uitzicht op de tuin in Vernazza. Dit appartement beschikt over een terras. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en een oven, en 1 badkamer met een bidet en een douche.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Chez Il Pino

Chez Il Pino ligt op 4 km van het centrum van Vernazza. Dit appartement beschikt ook over gratis WiFi. Het appartement bestaat uit een volledig uitgeruste keuken en 1 badkamer. Er is ook een flatscreen-tv aanwezig. Het appartement beschikt over een terras. U kunt ook ontspannen in de tuin.
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Het weer in

 
Max temp
Min temp
Vochtigheid