Kawasan Falls

Excursies in Moalboal

Kawasan Falls

Op het Filipijnse eiland Cebu kun je vanuit het stadje Moalboal met de bus naar de Kawasan Falls reizen. Deze watervallen liggen in een prachtig natuurgebied en zijn prima te bereiken. Je hoeft geen ingewikkelde hike te ondernemen om bij de Kawasan Falls te komen.

Na een wandeling van zo'n 1,5 kilometer bereik je de Kawasan Falls. Deze watervallen monden uit in een blauwe waterpoel en zijn prachtig om te zien. Tenminste: als het je lukt om langs alle parasols, terrassen, vlonders, restaurants, medetoeristen, verkopers en bouwwerken te kijken. Het is duidelijk: dit is een grote toeristentrekpleister.

De Kawasan Falls hebben dan ook genoeg te bieden. Ze staan bekend als één van de mooiste watervallen van de wereld. In de omgeving van de watervallen kun je abseilen en grotten verkennen. Als je alles wegdenkt wat de mens heeft neergezet, is dit een magische plek.Wil je liever naar een waterval die minder toeristisch is en ben je bereid om hiervoor een flinke wandeltocht te ondernemen? Dan zijn de Casaroro Falls op het eiland Negros een aanrader.

Ontdekken in Moalboal

Meer  

Kawasan Falls, Moalboal

Meer Excursies ontdekken in Cebu

Meer