Mall of the Emirates

Shoppen in Dubai

Mall of the Emirates

Ondanks dat de Dubai Mall een stuk groter is, valt de Mall of the Emirates nog steeds in de categorie 'allergrootste winkelcentra op aarde'. Hier vind je meer dan zevenhonderd winkels, ongeveer honderd horeca-punten en... Pinguïns.

Vlak na de opening ontving de Mall of the Emirates een mooie onderscheiding: 'The Word's Leading New Shopping Mall'.


Dit winkelcentrum is in korte tijd erg geliefd geraakt onder de bevolking. Ook toeristen weten deze plek te vinden, vooral als het weer niet zo goed is. Dit winkelcentrum biedt -naast de variatie in winkels en merken- een hoge amusementswaarde. Je kunt zelfs een bioscoop bezoeken en gamen.

De allerbekendste attractie van de Mall of the Emirates is Ski Dubai, wat de grootste overdekte skihal van de wereld is. Hier kun je skiën en snowboarden terwijl het buiten meer dan veertig graden is...


In Ski Dubai en het bijbehorende Snow Park beleef je de winter alsof je in Oostenrijk bent. De temperatuur ligt iets onder het vriespunt. Er is een kunstmatige berg gemaakt waarvan je kunt afdalen; je kunt het jezelf daarbij zo gemakkelijk -of juist moeilijk- maken als je wenst.

Snow Park is vooral geliefd onder kinderen. Ze kunnen hier allerlei winterse activiteiten ondernemen, zoals sleetje rijden en sneeuwballen gooien. Op gezette tijden komen er zelfs pinguïns langs. Deze leven in de Ski hal in een kolonie en worden af en toe door hun trainers aan het publiek getoond.

Het is mogelijk om een privé-ontmoeting met de pinguïns te hebben; een activiteit die je nooit zou verwachten in een winkelcentrum... In de Mall of Emirates kan het.

Ontdekken in Dubai

Meer  

Mall of the Emirates, Dubai

Meer Shoppen ontdekken in Verenigde Arabische Emiraten

Meer