Reis thuis door de wereld

Normaal gesproken geven we tips over allerlei prachtige vakantiebestemmingen, maar wat te doen als je even niet op reis gaat? Dan kun je ervoor kiezen om alle landen thuis te verkennen: alleen of samen. Deze mooie artikelen over de wereld helpen jou op weg.

Een volledig overzicht van alle puzzels vind je hier


Bijzonder aan deze extra grote puzzel (120 x 80 cm) is dat dit ook een wereldkaart is die je kunt ophangen. Aangezien het mogelijk is om deze kaart zelf in te kleuren, kun je op die manier een reisroute in beeld brengen. Of geef extra kleur aan de landen waar je bent geweest. Deze Wooden World Map bestaat uit 46 stukken.

wereldkaart-van-hout-legpuzzel

Legpuzzel Wereldkaart van hout

Ben je op zoek naar meer uitdaging, kies dan voor de Legpuzzel Rainforest van 70 x 50 cm. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes met ongebruikelijke vormen. Dat maakt het puzzelen allesbehalve makkelijk, maar de beloning is groot. Het beeld van een groep olifanten in het regenwoud is prachtig.

legpuzzel-rainforest-regenwoud-olifanten-eurographics

Legpuzzel Rainforest - Regenwoud - Olifanten

Ook de Legpuzzel Noorderlicht (1000 stukjes) gaat niet snel vervelen. De unieke vormen en de variatie in kleuren laten zich niet zomaar rangschikken... Het Noorderlicht blijft geweldig om te zien. Deze puzzel is 70 x 50 cm.

Legpuzzel Noorderlicht Northern lights

Geen puzzel, maar te leuk om niet te noemen is Ontdek de Wereld van Ravensburger. Dit spel bevat veel plaatjes en is zeer geschikt voor kinderen. Ook vind je extra informatie over dieren en belangrijke bezienswaardigheden. Hierdoor kun je in korte tijd samen de wereld ontdekken, gewoon vanuit de woonkamer.

Ontdek de wereld, Ravensburger
Meer puzzels over de wereld - zowel leerzaam als mooi - zijn te vinden op de website van Reisboekwinkel de Zwerver.