Mooie korting bij Sawadee op internationale groepsreizen

Een groepsreis met alleen maar Nederlanders voelt voor veel mensen vertrouwd. Toch kan het ook een mooie reiservaring opleveren om de wereld met een internationaal gezelschap te ontdekken. Sawadee biedt deze reizen aan en heeft tijdelijk een aantrekkelijke korting.

Onder de noemer Exodus reizen biedt Sawadee groepsrondreizen aan waarbij je met een internationaal gezelschap op avontuur gaat. Deze reizen bieden flexibiliteit, zodat er ruimte is voor jouw eigen inbreng.

Tot en met 14 februari geeft Sawadee €200,-- korting op alle Exodus reizen met vertrek in 2019.

Uit het aanbod van Exodus hebben wij zeven prachtige groepsreizen geselecteerd.

Nepal Exodus Reizen

Nepal > 22-daagse rondreis
Annapurna CircuitEen gevarieerde wandelreis langs alle mooie landschappen van Nepal. Hoogtepunt: de iconische Thorong La Pass (5416m).

Frankrijk en Italie Fietsreis Exodus Reizen

Frankrijk en Italië > 8-daagse fietsvakantie
Alpine Cols of the Tour de FranceEen onvergetelijke fietstocht door de Franse en Italiaanse Alpen. Uiteraard wordt de legendarische Alpe d'Huez niet overgeslagen.

Inca Trail Exodus Reizen

Peru > 9-daagse rondreis
The Inca TrailWandel over de prachtige Inca Trail en geniet van de zonsopkomst bij Machu Picchu.

Fietstour door Thailand Cambodja Vietnam Exodus Reizen

Indochina & Angkor > 14-daagse groepsreis
Vietnam, Cambodja en ThailandOntdek drie afwisselende landen in Zuidoost-Azië met een rijke historie: een fietsvakantie langs tempels en prachtige natuurgebieden.

Zweden en Lapland Exodus Reizen

Zweden en Lapland > 7-daagse winterreis
Noorderlicht en ijshotelVertrek met de noorderzon voor een onvergetelijk avontuur in een magische omgeving. Ga op zoek naar het noorderlicht en verblijf een nacht in een ijshotel.

Petra en Wadi Rum Exodus Reizen

Jordanië > 9-daagse groepsreis
Petra & Wadi RumGa op de fiets door Jordanië. Bezoek de historische stad Petra, laat jezelf drijven in de Dode Zee en overnacht in de Wadi Rum woestijn onder de sterren.

Madagascar Exodus Reizen

Madagaskar > 13-daagse fietsreis
Cultuur, strand en natuurMadagaskar biedt veel afwisseling. Ontdek spectaculaire rotsformaties, regenwouden, cultuur en witte stranden.

Let op: de prijzen bij Exodus zijn altijd exclusief vlucht. Het is mogelijk om deze vlucht te laten regelen: neem hiervoor contact op met Sawadee.