Verre reizen van FOX 2019

FOX biedt verre reizen naar bijzondere oorden van de wereld. Rondreizen in Australië, individuele reizen naar bijvoorbeeld Thailand of samen met je familie naar Zuid-Afrika.

FOX heeft voor 2019 een aantal nieuwe bestemmingen in het aanbod opgenomen en heeft bepaalde bestaande bestemmingen uitgebreid. Hieronder vind je enkele voorbeelden van deze onvergetelijke reizen.

Onze aanbevelingen

Deze familiereis naar Zuid-Afrika en Mauritius is inclusief een safari in het Kruger Nationaal Park en gaat over de spectaculaire Panoramaroute. Het verblijf in een viersterren hotel in het paradijselijke Mauritius maakt deze familiereis onvergetelijk.

Deze single groepsreis naar Thailand en Cambodja scoort heel goed bij de reizigers. De junglesafari in Khao Yai en het bezoek aan Angkor Wat zijn de highlights van deze reis.

Nieuwe bestemmingen van FOX voor 2019

Brazilië, Oman, Australië en Nieuw-Zeeland zijn de nieuwe bestemmingen voor groepsrondreizen van FOX, maar ook de Trans Mongolië Express en de zijderoute van Oezbekistan naar China zijn voor 2019 te boeken bij FOX. Daarnaast is er een uitbreiding van de familiereizen met de bestemmingen Mexico, Peru, Cuba en Egypte.

De Trans Mongolië Express is een iconische treinreis van Moskou naar Beijing met een onvergetelijke overnachting aan het majestueuze Baikalmeer.


Deze 16-daagse privé rondreis door Brazilië is betoverend. Inclusief een verblijf in wereldstad Rio de Janeiro bezoek je met deze reis de indrukwekkende Foz do Iguaçu watervallen en het draslandgebied Pantanal.

Ook de single groepsreizen zijn uitgebreid.
Japan, Tanzania en Nieuw-Zeeland en ook groepsreizen naar meerdere landen zoals Israël & Jordanië en Argentinië & Chili zijn aan het aanbod toegevoegd. FOX introduceert daarnaast nog een nieuw type reis: de single stedentrips. Dit zijn korte stedentrips van gemiddeld vijf dagen naar onder meer Marrakech, Tel Aviv, New York, Dubai en Moskou & Sint Petersburg.

Een 11-daagse privé rondreis met een bezoek aan de zogenoemde Koningssteden Fes, Meknès, hoofdstad Rabat en Marrakech. Een jeeptour naar woestijndorp Merzouga en picknicken bij de Berbers maken dit avontuur compleet.

De twee bekendste steden van Rusland zijn in deze 7-daagse single stedentrip te bezoeken: hoofdstad Moskou en St. Petersburg. Ontdek de wereldberoemde Hermitage in St. Petersburg en bewonder het eveneens wereldberoemde Rode Plein in Moskou.

Filipijnen
FOX biedt normaal gesproken ook reizen aan naar de Filipijnen, maar heeft momenteel geen aanbod in het Aziatische land. Reizigers die toch naar de Filipijnen willen, kunnen hier terecht.