Zes bereikbare bestemmingen met vroegboekkorting

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor veel mensen is dit de tijd om vakantieplannen te maken. Sommige reisorganisaties spelen hierop in en bieden deze maand aantrekkelijke kortingen. Waar moet je naartoe? Wij hebben de mooiste reizen op een rij gezet.

Verre reis Colombia

Het is niet voor niks dat de makers van het televisieprogramma Wie Is De Mol voor het mysterieuze Colombia hebben gekozen. Dit land is adembenemend. Je vindt hier regenwouden, groene hooglanden en een mooie kustlijn.

Wanneer je bij Oad voor 23 januari deze 16-daagse rondreis Colombia boekt en tussen maart 2019 en maart 2020 vertrekt, ontvang je € 100,-- vroegboekvoordeel. Alles is geregeld: je vliegt met KLM en Nederlandse reisleiding is aanwezig.

Bezoek acht Balkan landen

Ook in Europa is het mogelijk om spectaculaire reizen te maken. Tijdens deze actieve 19-daagse Rondreis Grand Tour Balkan bezoek je maar liefst acht landen: Hongarije, Servië, Macedonië, Albanië, Montenegro, Bulgarije, Bosnië en Kroatië.

Oad biedt tijdelijk (tot 23 januari) € 50,-- vroegboekkorting op deze busreis waarbij veel te zien en te beleven is. Bekijk fantastische steden, de imposante baai van Kotor, de brug van Mostar en het schitterende meer van Ohrid.

Relaxen onder de Spaanse Zon

Verblijf 8 dagen in Hotel Cap Negret aan de Spaanse kust: deze accommodatie ligt direct aan het strand en niet al te ver van de plaats Altea.

Tot 31 maart is voor deze reis een vroegboekkorting van toepassing bij reisorganisatie Solmar. Ook handig om te weten: transfer vanuit Albir of Benidorm naar het hotel is inbegrepen. Tijdens het hoogseizoen is een animatieprogramma voor kinderen aanwezig.

Zwemmen en zorgeloos genieten in Turkije

Vanaf mei ben je van harte welkom bij Splashworld Aqua Fantasy, gelegen aan het strand. Hier kunnen kinderen, maar ook hun ouders, de tijd van hun leven beleven. In Kusadasi kun je je prima ontspannen in de zon.

Reisorganisatie D-Reizen biedt deze ultra all inclusive reis aan in samenwerking met TUI. Wanneer je voor 31 januari boekt hoef je niet aan te betalen. Het hotel beschikt over ruime familiekamers. De grootste troef vormen de zwembaden en de bijbehorende glijbanen. Gegarandeerd zwemplezier.

Zeven dagen Tenerife, adults only

Ben je juist op zoek naar een onbezorgde vakantie zonder kinderen? D-Reizen en TUI bieden een 7-daags verblijf in Los Cristianos. Je verblijft dan in een hotel dat alleen voor volwassenen toegankelijk is. Voor deze reis hoef je geen aanbetaling te doen als je voor 31 januari boekt.

Alle ingrediënten voor een zorgeloze zonvakantie zijn aanwezig: heerlijk eten, een goede service, royale kamers en een rustige ligging. De zee is nooit ver weg...

Rondreis Zuid-Afrika zonder internationale vlucht

Voor mensen die de vlucht naar Johannesburg al zelf hebben geregeld, biedt Oad een 15-daagse groepsreis door Zuid-Afrika aan waarbij je langs alle hoogtepunten van Zuid-Afrika gaat, zoals het Krugerpark, Pretoria, Johannesburg en Kaapstad.

Tot en met 22 januari kun je hierbij gebruikmaken van een vroegboekkorting van € 100,--. De entreegelden zijn inbegrepen bij de reissom (met uitzondering van extra excursies). Spot de Big Five en geniet van de prachtige vergezichten.