Puerto Galera (Finding Nemo)

Excursies in Manila

Puerto Galera (Finding Nemo)

Niet al te ver bij Manila vandaan, op het eiland Mindoro, vind je Puerto Galera. Als je hier onder water duikt, is het mogelijk om clownsvis Nemo daadwerkelijk te vinden.

Populaire Filipijnen reizen

De reis naar Puerto Galera vanuit het drukke Manila valt niet altijd mee. Maar als je eenmaal aangekomen bent, dan kom je heerlijk tot rust. Puerto Galera is een wereld van duiken, snorkelen, lekker eten en hangmatten.

Puerto Galera ligt 130 kilometer bij Manila vandaan. Een groot gedeelte van de reis gaat langs druk verkeer, wat altijd spannend is als je in Azië bent. Vervolgens moet je nog een stuk met de boot, wat bij rustig weer overigens een plezierige ervaring is. Het ontstressen kan dan eindelijk beginnen!

In de omgeving van Puerto Galera vind je veel snorkel- en duikmogelijkheden. Onder water leven schildpadden, zeepaardjes en vele vissen in allerlei kleuren; zoals clownvisjes en maanvissen.

Dit is Finding Nemo in real life...

Wil je toch liever boven water blijven? Zoek dan een hangmat uit op Coco Beach, bestel een lekker maaltje van de barbecue (bijvoorbeeld geroosterde vis in bananenblad), drink daar een Filipijnse mango-shake bij en relax... Overnachten in deze prachtige omgeving is een grote aanrader.

Ontdekken in Manila

Meer  

Puerto Galera (Finding Nemo), Manila

Meer Excursies ontdekken in Filipijnen

Meer