Vakantie Reizen Vietnam

Wat kost een Vietnam visum?
Voor Vietnam is het bezitten van een visum noodzakelijk. Het is mogelijk om met behulp van een visa-on-arrival en een zogenoemde autorisatiebrief naar Vietnam te reizen. Dit scheelt jou een hoop werk, je hoeft namelijk niet meer naar de ambassade! Zodra je op het vliegveld aankomt, haal je je visum op bij de daarvoor bestemde balies. Daarna kun je direct het land in. Wel zo makkelijk.

De autorisatiebrief is een brief welke is opgesteld in het Vietnamees. Via deze brief is het toegestaan om "on arrival" een visum af te halen. Je hoeft dan dus niet langer langs de ambassade.

Er bestaan twee varianten van deze brief: de openbare- en gesloten variant. Bij de openbare variant worden meerdere reizigers (niet noodzakelijkerwijs van het zelfde gezelschap) uitgenodigd. Bij een gesloten- of privé brief, staat enkel je naam of je gezelschap op de brief. Maak altijd gebruik van de privé brief, zodat je gegevens niet gedeeld worden met derden.

De levertijd van het visum voor Vietnam bedraagt maximaal drie werkdagen. Vaak ontvang je het visum echter al binnen 48 uur, wel zo makkelijk.E-visum Vietnam aanvragen?